Mijn Huiswerk

Mijn Huiswerk is een simpele en handige app voor scholieren, waarmee zij hun huiswerk bij kunnen houden en organiseren. Zo vergeet je nooit meer dat je een huiswerkopdracht af moet hebben.

mijnhuiswerk-icon-57x57

“Deze handige app helpt je met het bijhouden van je huiswerk doordat je zelf je taken in kunt vullen en zo kunt zien hoeveel dagen je nog hebt”, aldus ontwikkelaar Kevin van Mierlo. De app, die is voorzien van Lollipops Material Design, toont een overzicht met het huiswerk dat de gebruiker de komende tijd af moet hebben. Simpel en doeltreffend.

Dit kun je met Mijn Huiswerk

Bij het invoeren van huiswerk heb je de mogelijkheid om het vak, het aantal opdrachten en de deadline in te voeren. Ook kun je een herinnering instellen om op de hoogte te worden gehouden van aankomende huiswerkopdrachten. Daarbij is het mogelijk om per huiswerkopdracht de kleur te bepalen.

mijnhuiswerk-1-166x300

De herinneringen worden in de notificatiebalk getoond, waarna een melding laat zien voor welke huiswerkopdrachten je een herinnering ontvangt. Als laatste is er een widget beschikbaar waarmee je in één oogopslag je planning kunt zien.

Mijn Huiswerk is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Mijn Huiswerk in Google Play (gratis)