Hoe kan ik mijn apps ordenen?

Apps ordenen
Je kan je apps op 2 verschillende manieren ordenen. Ga eerst naar de apps lijst, hier kom je door in het beginscherm op het Apps knopje te drukken onderin rechts.

Je kan de apps die je hebt op alfabetische volgorde zetten door op het optie knopje (drie puntjes onder elkaar) helemaal boven in te drukken, dit staat onder de tijd. Klik dan op: tonen als.

Hier kun je kiezen voor:
– Instelbaar raster
– Alfabetisch raster

Als je kiest voor Alfabetisch raster worden je apps automatisch op volgorde gezet. Ook als je een nieuwe app download wordt deze meteen op volgorde gezet.

App op één van de startschermen plaatsen
Je kunt een app ook op één van de 4 startschermen plaatsen. Dit kan op 2 manieren:

  • Ga op de app staan die je wilt plaatsen op één van de 4 startschermen en sleep de app naar de zijkant van je toestel, automatisch zie je dan de schermen voorbij komen en kun je op het desbetreffende scherm je app plaatsen.
  • Ga op het scherm staan waar je de app wilt plaatsen. klik linksonder op je app lijst, druk de app in en sleep meteen naar de pagina toe

Je kunt de app weer van een startscherm verwijderen door de app in te drukken naar boven te verslepen naar wissen.
Let op: de app is dan niet van je telefoon verwijderd, alleen van het startscherm!

App verwijderen

Je kunt een app verwijderen van je telefoon door naar je app lijst te gaan (rechts onder in je beginscherm), houdt de te verwijderen app ingedrukt en sleep de app naar verwijderen. Volg dan de instructies die op het scherm komen te staan.