Een eigen achtergrond, je naam en eigen ringtone

Naam op vergrendelscherm:
Je telefoon een naam geven is een handige optie. Iedereen op het Summa college heeft inmiddels dezelfde telefoon en de naam komt meteen boven je inlogscherm te staan. Zo weet je altijd welke telefoon van jou is.

naam in vergrendelscherm

Dit kun je doen door naar instellingen te gaan > Vergrendelscherm > Gegevens eigenaar. Voer hier je naam in en vergeet het vinkje niet aan te zetten als je op OK drukt.

Achtergrond instellen:start-vergrendelscherm
Je kan je zowel je vergrendelscherm als je startscherm dezelfde persoonlijke achtergrond
geven. Dit kun je doen bij Instellingen > Achtergrond > Start- en vergrendelscherm

Tip: maak hiervoor eerst een foto met de camera, deze wordt automatisch opgeslagen in je Galerij.

Klik nu op meer afbeeldingen, je ziet nu alle foto’s die je in je galerij hebt staan. hier kun je dan ook de afbeelding kiezen die jij wil. Klik op klaar en duw de knop aan de zijkant in om het resultaat te bekijken.

Wil je alleen je vergrendelscherm een achtergrond geven, ga dan naar Instellingen > Achtergrond en kies dan voor Vergrendelscherm.

Wil je alleen je startscherm een achtergrond geven, ga dan naar Instellingen > Achtergrond en kies dan voor Startscherm.

Een eigen ringtone instellen:
Een eigen ringtone instellen kan bij Instellingen > Geluid > Beltonen. Je kunt hier kiezen uit verschillende ringtones.

ringtones

 

Het is mogelijk om op http://www.zedge.net/ringtones/ je eigen gratis ringtone te kiezen. Plaats deze op je smartphone en stel die via bovenstaande instructie in.